fbpx Какво са ни подготвили звездите през най-празничния месец в годината | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Какво са ни подготвили звездите през най-празничния месец в годината

Декември носи онова чувство на вълшебство, от което всички се нуждаем! Декември е време за топлина, семеен уют и често пъти за лична равносметка относно изминалата година, време да си зададем въпроси какво сме постигнали, какво ни даде и отне поредната година.

Изминалите астрологически събития през последните няколко години донесоха значителни промени в живота ни, някои от тях благоприятни, други не чак толкова. Наложи се да проявим изключителна гъвкавост, адаптивност, за да се интегрираме и да продължим напред. Промените оказаха влияние върху начина на мислене, начина ни на живот и наложиха сериозни трансформации в бизнеса. Светът буквално се преобрази, бяхме изправени пред множество предизвикателства и решения, за да продължим напред, а те не бяха никак лесни.

2023 г. бе сравнително по-спокойна, не толкова турбулентна, но все пак доста интересна година.

Годината беше белязана от смяната на знак на планети, които се движат бавно и които управляват големи маси хора, а именно Сатурн и Плутон. Промените, които ще настъпят няма да се усетят веднага, а по скоро сега ще се създаде преход към едно различно общество и настояще. Ще се сменят идеалите, възгледите на обществото и ще се отвори портал към едно ново обществено поведение с нова ценностна система и потребности.

А какво ни е подготвил и последния месец от 2023 г.?

Месец декември носи със себе си отново доста интригуващи астрологически събития. Още в началото на месеца, на 4 декември планетата на любовта Венера смени своя знак и премина в дълбоките води на Скорпиона, което определено ще нажежи страстите и ще повиши ревността в личен план до края на месеца. Венера свързваме и с нашите финанси, което под знака скорпион ще бъде благодатно за водните зодии РАК -  СКОРПИОН - РИБИ, както и за хората с професионална насоченост в областта на психологията, хурургията, банковото дело и фондовите борси.

След 13 декември до края на годината Меркурий преминава за последен път тази година в ретроградно движение. Периодът на Ретроградия е чудесен момент за равносметка, за преосмисляне на жизнените ни планове с цел израстване и развитие. Меркурий отговаря за комуникацията, технологиите и техниката, за транспорта и пътуванията, за изгубените вещи, за документалната част. Когато е в обратно движение рискът от хаос и проблеми в тези области и доста по-голям. Затова нека не стратираме важни за нас проекти именно в този период. На 13 декември бележим и Новолунието в знака Стрелец, което ще създаде огромен ентусиазъм и жажда за покоряване на нови върхове. По време на Нова Луна е добре да пуснем нашите желания към Вселената, в този случай по отношение на нашето образование, развитие, далечни пътувания, здраве. Благодатен период ще е за огнените зодии ОВЕН - ЛЪВ - СТРЕЛЕЦ.

На 27 декември е последното Пълнолуние за тази година в знака Рак, което ще засили емоциите и ще се усети най осезаемо при хората, със силен емоционален конфликт между връзката с дома и семейството, и жаждата за кариерно развитие. Ще настъпи време за взимане на някои решения в тези области, като за целта нужно ще бъде да си подредим приоритетите.

Пожелавам ви от сърце здрави, щастливи и вълшебни празнични дни!

А какво ни е подготвила Новата 2024 година ще научите в следващата ми рубрика!