fbpx Кандидатствайте с вашия проект за отговорен бизнес | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Кандидатствайте с вашия проект за отговорен бизнес

До 5 февруари 2012 г. може подадете своите проекти, с които да кандидатствате за Годишните награди за отговорен бизнес. Тази година Българският форум на бизнес лидерите въведе нова процедура за кандидатстване - изцяло по електронен път. Формулярът за кандидатстване е достъпен на сайта на БФБЛ – www.bblf.bg, а стремежът е всички кандидатури да бъдат напълно съпоставими и достъпни онлайн, в база данни от успешно реализирани социално отговорни проекти.

В конкурса могат да участват компании и организации от цялата страна, независимо дали са членове на Форума или не. Категориите, в които ще се състезават са „Инвеститор в обществото”, „Инвеститор в околната среда”, „Инвеститор в човешкия капитал”, „Инвеститор в образованието” и „Маркетинг, свързан с кауза”. Предвижда се и специална награда за цялостна социално отговорна политика на малко и средно предприятие.

Журито на наградите на БФБЛ се състои от изтъкнати личности с разнообразни професионални квалификации, което гарантира безпристрастна и обективна оценка на всеки номиниран проект.
Най-престижните призове за корпоративна социална отговорност ще бъдат раздадени от министрите на икономиката, социалната политика, екологията и образованието на тържествена церемония на 23 февруари 2012 г. Вече девет години мисията на Наградите за отговорен бизнес е добрите бизнес практики да служат като пример за бизнеса в България и корпоративната социална отговорност (КСО) да се превърне в интегрална част от фирмената политика и бизнес стратегията на компаниите у нас.