fbpx Като на кино - "Бързи и красиви" с новите модели на VW (ВИДЕО) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Като на кино - "Бързи и красиви" с новите модели на VW (ВИДЕО)

етикети

 

С римейк на филмови сцени, разиграни във филмовото студио UFO, VW започнаха новата година, а в главните роли влязоха най-новите модели на марката и журналисти, пишещи за автомобили. Разиграването на моменти от „Бързи и яростни” и „Бензин”, доразвити със собствени сценарии, се оказаха истинско забавление, а старите декори и костюми съвсем успешно украсиха сцените.
Разбира се, сценариите, съчинени на момента, се въртяха около новите модели на VW.

 

Напълно новият кросоувър от компактния клас T-Roc e третото ниво на SUV офанзивата, започнала с новия Tiguan и продължила с Tiguan Allspace. Компактен на размери отвън и със забележителна функционалност отвътре (петместна конфигурация с 445 литра багажен обем), този многофункционален модел се предлага по избор с предно или двойно задвижване (версиите с двойно задвижване серийно се комбинират с бутон за избор на различни режими на работа - 4MOTION Active Control). T-Roc също е базиран на модулната платформа за модели с напречен двигател (MQB).  Съчетанието от голяма широчина и сравнително малка височина на каросерията подчертава динамиката на пропорциите. По-ниският в сравнение с някои други SUV-модели център на тежестта допринася и за постигането на по-динамично поведение на пътя.

 

Луксозният модел на Volkswagen Arteon бе една от звездите на сцената. Той съчетава по уникален начин сила, мускулен релеф, спортен хъс и заедно с това финес, елегантност. Gran Turismo-то с пет врати е позициониран над модела Passat. Изключително дългото на фона на общата дължина на каросерията междуосно разстояние спомага за постигане на забележителен вътрешен простор, превъзходното пространство за краката на пътуващите на задния ред седалки и обширното багажно отделение с обем от 563 дo 1 557 литра. На бордното табло прави впечатление Active Info Display (изцяло цифров блок на контролните прибори с възможност за индивидуално програмиране), head-up дисплеят и новата инфотейнмънт система Discover Pro с 9.2-инчов стъклен екран и управление с жестове.
Arteon се предлага с шест на брой високоефективни двигатели от  150 дo 280 к.с., с възможност за предно или двойно предаване.

 

С новото Polo, Volkswagen пуска на пътя един от най-иновативните малки автомобили на планетата. Той е изграден върху производствената платформа MQB – автомобилната архитектура на бестселърите Golf, Passat и Tiguan.  Дължината на новото Polo от 4,053 мм почти достига дължината на Golf четвърто поколение, а го превъзхожда по междуосно разстояние. Двигателите включват 1.0 л. турбо бензин с 75 к.с., 95 к.с., а на по-късен етап и бензин 115 к.с. и 150 к.с., както и Polo GTI с 2.0 л. TSI с 200 к.с. От дизеловите двигатели ще се предлагат 1.6 л. TDI с 80 к.с.и 95 к.с. За първи път в новия модел Polo ще се предлага и двигател, фабрично изпълнен за работа на природен газ. Моделът предлага и много системи за асистенция на водача като Front Assist, City Emergency Braking и Pedestrian Monitoring (активно следене на дистанцията и пешеходците и автоматично спиране при опасност), Blind Spot Monitor (предупреждение за наличие на опасност в зоните извън полето на зрение), камера за задно виждане с асистент за паркиране Rear Parking Alert, Adaptive Cruise Control ACC (адаптивен темпомат) и цифров контролен прибор Active Info Display.

 
Разбира се, всички сцени бяха запечатани на лента, която обаче ще остане за спомен на всички участници:).