fbpx Катя Димитрова е новият председател на асоциацията на ПР агенциите | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Катя Димитрова е новият председател на асоциацията на ПР агенциите

Катя Димитрова, основател и собственик на ПР агенция „Интеримидж“, пое председателството на Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) за периода 2016-2018 г. Тя прие поста от досегашния председател на Управителния съвет - Деница Сачева, основател на ПР агенция Intelday Solutions, на извънредното Общо събрание на БАПРА на 30-ти май 2016г. Г-жа Сачева се оттегли, за да заеме поста на заместник-министър на труда и социалната политика.

 “За мен е чест и голяма отговорност да представлявам българската ПР индустрия, която макар и млада, се развива ускорено, а резултатите са впечатляващи. Става дума за внушително число професионални ПР кампании, както за корпоративни клиенти, така и за значими обществени каузи. Професионалистите в нашите редици са важен глас в големия диалог с обществото, генерирайки идеи и предоставяйки обективна и изчерпателна информация. Част от нашата мисия е да спомагаме за положителни промени в стереотипите на мислене и поведение в интерес на гражданското общество. В качеството си на председател на БАПРА се ангажирам да работя за безупречния имидж на нашата професия, чийто източник е предлагането на висококачествени комуникационни услуги, както и за цивилизована професионална среда, основана на лоялна конкуренция“, сподели Катя Димитрова. Останалите членове на УС са: Максим Бехар, Александър Дурчев, Камелия Димитрова, Мария Гергова-Бенгтссон, Николай Неделчев, Ружа Загорска.