fbpx Катя Димитрова за поемането на ПР-а на Grand Hotel Міllеnnіum Sofia | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Катя Димитрова за поемането на ПР-а на Grand Hotel Міllеnnіum Sofia

Катя Димитрова за поемането на ПР-а на Grand Hotel Міllеnnіum Sofia

През април най-знаковият за столицата хотел - Grand Hotel Міllеnnіum Sofia ще отвори врати, а екипът на агенцията за PR и корпоративни комуникации InterImage ще поддържа изцяло комуникационните канали на хотела и ще се грижи за изграждането на връзка със заинтересовани аудитории.

Петзвездният Grand Hotel Millennium Sofia ще бъде най-атрактивният и впечатляващ хотел в сърцето на София. 30-етажната сграда на хотела разполага с 400 светли, просторни и съвременно обзаведени стаи. Хотелът разкрива изключителни панорамни гледки към Витоша, парка пред него и прекрасната централна част на столицата. Комплексът е уникален не само за София, но и за България. С мащаб, който не е реализиран от десетилетия у нас и множество комплексни възможности, той внедрява всички актуални новости, за да персонализира изживяването на своите клиенти.

Хотелът разполага и с внушителен конферентен център – Міllеnnіum Міlеѕtоnе Соnvеntіоn Сеntеr, с площ oт 5000 кв.м на 3 етажа, с 15 мултифункционални зали за бизнес събития и конференции, както и корпоративни и семейни събития.

Специално за сп. Твоят БИЗНЕС, Катя Димитрова, собственик на агенция InterImage отговоря:

Българският пазар е силно конкурентен по отношение на ПР агенции, как се печели доверието на един толкова голям клиент като Grand Hotel Millennium Sofia? С какво трябваше да се докаже вашата агенция?

- Основен принцип на екипа ни е, че не разделя клиентите на малки и големи. Фокусираме се върху това, проектът да ни е интересен, да ни вдъхновява, за да сме сигурни, че можем да придадем стойност. Когато хората харесват това, за което работят, резултатите са много по-впечатляващи. Хотелът има изключително високи вътрешни стандарти и така работи и техният комуникационен отдел: професионално, като същинска ин-хаус агенция.
Беше предизвикателство да надградим над това и да покажем, че в екипна работа с външен консултант може да се постигне и повече. А що се отнася до конкурентите ни – с почти всички добри агенции сме не просто заедно на състезателната писта, а сме партньори и приятели. Радвам се, когато се поддържа топ ниво в бранша ни, това ни помага да се развиваме и да надскачаме себе си всеки следващ път.

Какво е по-различното в ПР-а и комуникациите на един 5-звезден хотел?

- Предизвикателствата са сериозни – секторът на хотели/хотелско обслужване у нас не се радва на много добър имидж. Преобладават оплакванията и изискванията, въпреки, че поводи за похвала определено има. Задачата е да ги покажем. Да покажем как в труден сектор (кадрите и тяхното ниво продължават да бъдат огромен казус/ може да се работи по световни стандарти. И първият хотел на групата – Гранд Хотел София – вече го е доказал. Важно е Гранд Хотел Милениум София да свети със собствена светлина – да си извоюва място и уникален облик. Предстои хотелът да се открие в динамична среда – на хотелската карта на столицата ни отваря врати и друг много добър хотел от световна верига. Комуникацията на „Милениум“ ще се базира на преживяването, на усещането за 360 завършен цикъл на „потребителско пътуване“ -  от бизнес поводите на клиентите до моментите им за релакс със семейството в уникалната рекреативна СПА зона на хотела. Посланията трябва да се отличават, но и да отговарят 100% на реалността! Създавайки усещане за уникалност – сме сигурни, че когато потребителят го изпита лично, ще може да го потвърди със същата убеденост, с която хотелът излъчва посланието си.

 

Facebook коментари