fbpx Kaufland България ще предлага всички заглавия от задължителната лятна литература за ученици от 1 до 4 клас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Kaufland България ще предлага всички заглавия от задължителната лятна литература за ученици от 1 до 4 клас

Kaufland България ще предлага всички заглавия от задължителната лятна литература за ученици от 1 до 4 клас

Kaufland България слага начало на лятното ваканционно четене с богат сезонен асортимент от книги. Търговската верига ще предлага всички заглавия от списъка със задължителна лятна литература за ученици от първи до четвърти клас, както и още над 570 заглавия, подходящи за малки и големи.

40 са задължителните заглавия от списъка с литература от първи до четвърти клас, които Kaufland ще предлага. Сред тях има произведения на обичаните български автори Елин Пелин и Пейо Яворов, емблематичната поредица от творби за Хитър Петър, български народни приказки, басни, пословици и поговорки. Най-малките читатели ще могат да открият и разнообразие от световни литературни класики като „Алиса в страната на чудесата“, „Мечо Пух“, „Малкият принц“, „Приключенията на Том Сойер“, „Карлсон, който живее на покрива“ и много други.

Kaufland предлага богат избор от средно за страната над 570 заглавия във всички 34 български града, в които веригата има обекти.

Facebook коментари