fbpx Хранителният холдинг „Белла България” откри детска площадка в София | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Хранителният холдинг „Белла България” откри детска площадка в София

Третата от шестте за 2010 г. новоизградени детски площадки по проекта на хранителния холдинг „Белла България” „Повече сигурни места за щастливи игри” бе открита на 14 септември в София – в градинката до 22 СОУ. Лентата прерязаха изпълнителният директор на компанията Елза Маркова и кметът на Община Триадица Евтим Евтимов.

Детската площадка е изградена в пълно съответствие с европейските и националните стандарти за безопасност по авторски проект. Съоръженията изписват името на водещата марка на „Белла България” – „БЕЛЛА”. Буквата „Б” представя пързалката, „Е” е в основата на клатушката, двете „Л” се крият в опорите на люлката, а катерушката образува „А”. Детският кът разполага още с пясъчник и две малки клатушки пате и куче.

София е едно от шестте населените места, избрани от родителите на специалния интернет сайт www.mestazaigra.bg. През следващите месеци детските площадки „БЕЛЛА” ще бъдат изградени и в останалите градове победители в конкурса на „Белла България” за 2010 г.