fbpx Художничката Мишел Вълчева открива самостоятелна изложба “ТОЙ И ТЯ, ОГЛЕДАЛНО” | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Художничката Мишел Вълчева открива самостоятелна изложба “ТОЙ И ТЯ, ОГЛЕДАЛНО”

На 29 ноември (сряда) 2023, от 18,30ч, RE CLUB GALLERY (ул. Московска 29) художничката Мишел Вълчева представя експозицията HIM&HER, MIRRORED/ТОЙ И ТЯ, ОГЛЕДАЛНО.

Рисуването е страст, енергия, житейски и професионален път за Мишел Вълчева. Тя сякаш вижда цветовете на чувствата и ги претворява. Дали върху платно или човешкото тяло Мишел създава шедьоври от цветове, търсещи баланс и хармония. Така е и в човешките ни отношения - преплитат се "мъжка" и "женска" енергия в търсене на лично щастие чрез партньорство и баланс. Новите картини на Мишел вълнуват и докосват, защото винаги си струва опитът "ТОЙ И ТЯ" да се погледнат огледално и да обърнат поглед навътре в душите си. Заповядайте на изложба!

По време на събитието, художничката ще направи и уникален Боди арт пърформанс на живо.

Мишел Вълчева е родена в гр. Пловдив, учи в Пловдивската художествена гимназия. През 2011 г. Мишел завършва Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство в град Пловдив, специалност „Графичен дизайн и фотография”. 2015 - 2017 учи в НХА – град София, магистратура специалност „Фотография „

 Дебютира с първата си самостоятелна изложба с живописни творби под общото заглавие „Цветовете на моята душа”, като едновременно с това прожектира своите боди арт творби и демонстрира на живо рисуването върху тяло.

Мишел е интересен и провокативен артист, Тя е една от малкото, които се занимават с бодиарт изкуство вече 13 години. Участвала е в многоженство състезания по цял свят - Италия, Германия, Сърбия, Франция, Австрия, Великобритания. Печели втора награда във Франция през 2016 г. и втора награда в Белград, Сърбия през 2014 г. в категория фейспеинтинг.

Участвала е два пъти на Световно първенство в Австрия (WBF - World Bodypainting Festival).

Автор и създател е на нов тип метод за релаксация: SENSUAL BODY ART THERAPY - “Достигане на релакс чрез рисуване върху тяло”, който създава през 2010 г.