Kia Motors Corporation и Total удължиха партньорството си

Kia Motors Corporation и Total Lubrifiants подновиха договора си за партньорство. За период от 5 години Total ще остане предпочитания от КИА Моторс Корпорейшън бранд за доставка на моторни масла. От 1 януари 2017г. продуктите на Total ще бъдат ексклузивно препоръчвани и достъпни в над 5 500 дилърства на КИА в 180 страни, включително представителствата на марката в западна Европа.

Удължаването на сътрудничеството между двете компании, инициализирано през 2011г., ще увеличи предимствата както за притежателите на автомобили КИА, така и за представителствата на корейския бранд в световен мащаб. В търговската мрежа на КИА ще се дистрибутират високоефективни Total Quartz моторни масла, разработени специално с цел оптимизация работата и надеждността на двигателите КИА, подобрявайки горивната ефективност на автомобилите. Двете компании ще разработят и съвместни сервизни маркетингови програми в полза на клиентите на КИА и тяхната удовлетвореност.

Партньорството на Kia Motors Corporation и Total Lubrifiants ще увеличи присъствието на двата бранда на международните пазари, и ще затвърди намеренията на компаниите да предлагат високоефективни продукти и услуги за клиентите на КИА.

Facebook comments