fbpx КIA с три премиери през тази година у нас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

КIA с три премиери през тази година у нас

етикети

Официалният вносител на Kia у нас КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ, обяви, че изцяло новото поколение на компактният модел Picanto ще отбележи своята премиера у нас по време на автомобилния салон в София, който ще се проведе от 11 до 19 юни. Мъникът ще се предлага с две версии - с три и с пет врати. Той ще предложи повече простор и повече товарен обем от предшественика. Зедно с това ще е оборудван с четири двигателя и мощност от 69 до 85 к.с. Цената на модела започва от 18 965 лв. с ДДС, а версията с фабрично вградена LPG уредба ще струва около 21 000 лв., толкова колкото и дизеловия мотор.

Другата новост е моделът Rio, който ще се предлага във версии с три, четири и пет врати. Моторите ще са с обем от 1,1 до 1,6 л, а максималните мощности от 70 до 140 к.с. Той също е с повече простор в купето и батажник с обеч от 292 л при хечбек версията и 390 л за седан. Всички модели са с изключителната гаранция от 7 години.

Корпоративната политика на марката ще продължава да спонсорира различни спортни събития. През следващата година ще бъдат представени два нови модела, а праз 2013 г. - три.