fbpx KIA ще лансира нов кросоувър CEED | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

KIA ще лансира нов кросоувър CEED

KIA ще лансира нов кросоувър CEED

етикети

KIA показа първите изображения, които загатват какъв ще бъде новия кросоувър Ceed. От лансирането на първо поколение преди 15г., марката подхожда творчески към потенциалните разновидности на каросерията. При създаването на новата гама Ceed европейските дизайнери на марката получиха свободата да разработят и демонстрират различни варианти.
Gregory Guillaume, вицепрезидент дизайн на КИА Моторс Европа, обяснява: „Има един друг стил, друг вид автомобил, който силно вярваме, че трябва да бъде новият член в семейството на Ceed. Неговата роля е да направи гамата на Ceed още по-вълнуваща и привлекателна за европейските потребители. Дизайнът ще бъде напълно различен от моделите, които са силно разпознаваеми на европейските пазари. Това ще бъде поредната голяма изненада от KIA.”

С представянето на новите Ceed, Ceed Sportswagon и ProCeed, звездното семейството на марката се разраства, а новото попълнение се очаква да грабне аудиторията със завладяваща визия и модерен дизайн. Новият кросоувър Ceed ще дебютира по-късно тази година.

Facebook коментари