Kisbee - най-новият скутер на Peugeot от догодина в България

етикети: 

Третият нов модел на френската марка за тази година е позициониран в стратегическия сегмент на компактните скутери от нисък клас, който представлява 40% от европейските продажби 50 см³ и в който Peugeot има пазарен дял от 19%.

Kisbee ще бъде оборудван с новия икономичен 4-тактов двигател: разходът от 2,8 л/100 км осигурява автономия от 200 км при обем на резервоара 6,5 л. Новият скутер има общо 8 подобрения, които гарантират качество и удобство: нов картер - нов ауспух, нова двигателна глава, карбуратор с нагревател, ново, по-леко, бутало, нова трансмисия, нови втулки, нов въздушен филтър

По отношение на стила, Kisbee залага на свежите тонове -синьо, оранжево, бяло и черно. Скутерът е функционален и лесен за използване и се отличава както с компактни размери, така и с големи възможности за транспортиране на багаж. Багажниътк може да побере всяка интегрална каска. Равният под е удобен за превозване на обемисти предмети. Куките за чанти и за каска (2) допълват удобствата „на борда“, а за най-взискателните се предлага допълнителна кутия с обем 30 или 34 литра. Мъникът тежи 85 кг.

 

Facebook comments