fbpx Клаудия Шифър е новият посланик на марката Opel | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Клаудия Шифър е новият посланик на марката Opel

Клаудия Шифър е новият посланик на марката Opel

Родената в Райнланд Клаудия влиза в новата си роля на германското лице на Opel в Европа. Тя ще бъде в центъра на новата кампания ‘Това е германско’. Клаудия Шифър илюстрира концепцията на Opel „Произведено в Германия“ чрез малки, изискани и много емоционални истории. Уникалността на моделите на Opel, пропити с изкуството на германския инженеринг и интелигентната концепция на вратите, демонстрирана с Meriva, както и наточената технология за двойно предаване, представена от Mokka, е най-важната тема на TV рекламата.

Главният маркетингов директор на Opel Тина Мюлер споделя: “Кампанията изразява тези модерни германски ценности, които са високо оценявани и в международен план. Днес Opel е символ на перфектно германско инженерно изкуство, емоционален дизайн и съотношение на цена и качества без конкуренция. С Клаудия Шифър успяхме да спечелим една световна германска звезда, която се идентифицира напълно с марката.”

Клаудия Шфър също очаква първия си работен ден като посланик на марката Opel: “Ние заснехме първия рекламен клип в средата на декември в Барселона. Новите модели на Opel са олицетворение на прочутия германски инженеринг, както и на иновациите и практичността. Meriva със своите странични врати със задно окачване е уникална и първа за Opel. Тя е фантастична кола за семейства като моето.”