fbpx Клиент на Fibank: Това е голяма банка, която отговаря напълно на очакванията на българския бизнес | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Блиц

Клиент на Fibank: Това е голяма банка, която отговаря напълно на очакванията на българския бизнес

Марина Безух е управител на фирмите „Карел” ЕООД и „Зерос” ЕООД. Тя е клиент на Fibank и отговори на блиц-въпроси за списанието във връзка със създаденета ситуация около финансовата институция..

Откога работите с Първа инвестиционна банка?

- Работим с тази банка вече над 10 години, както като частнен , така и като корпоративен клиент.

Какво Ви накара да изберете точно тази банка?

- Това е една голяма българска банка, която може да отговори напълно на очакванията на нашия бизнес. Избрах да работя с Първа инвестиционна банка заради големите професионалисти в тази банка в лицето на нейният мениджърския екип, който я ръководи и разбира се заради служителите в клоновете й. Нещо друго, което ни накара да изберем тази банка пред други е големият брой клонове, с които тя разполага на територията на цялата страна. Друга причина е, че много от нашите контрагенти работят именно с тази банка, което прави нещата още по-удобни и лесни за нас. За мен лично – Първа инвестиционна банка е номер едно в България.

Как ще коментиране събитията от последните дни, свързани с банката?

- Нямам никакви притеснения, даже аз случайно разбрах какво се случва. Банката разполага с пари и може да посрещне всякакви проблеми. Аз мога да посъветвам хората да не се подават на изкуствено създадената истерия. Мога да ги уверя, че тази банка е ликвидна, банката и ние като бизнес и като частни лица нямаме никакви притеснения. Бих искала да посъветвам хората да не се подават на слухове. Следя отблизо ситуацията в страната и не виждам нищо притеснително. Пожелавам на ПИБ бързо да се възстанови от ситуацията. Вярвам, че всичко ще бъде наред.