fbpx Конференция за техническа комуникация ще събера специалисти в София | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Конференция за техническа комуникация ще събера специалисти в София

На 1 и 2 юни София отново ще събере автори на техническа документация, технически редактори и преводачи, информационни архитекти, мениджъри на проекти, продуктови мениджъри и консултанти от Югоизточна Европа по време на осмото издание на конференцията Evolution of Technical Communication. Събитието се организира от  tekom Europe, европейската асоциация на професионалистите в сферата на техническите комуникации. Българското подразделение на tekom, tekom Bulgaria, е създадено в началото на 2015 г. и от тогава до сега успява да привлече над 40 български професионалисти в своята организация. Всички членове на tekom Bulgaria ще ползват специална отстъпка от цената на билетите за конференцията.

„В последните осем години конференцията прерасна от инициатива на представители на бранша в международно събитие, което привлича експерти в сферата на техническата комуникация от целия регион и е подкрепяно от най-голямата професионална организация на техническите комуникатори в Европа - tekom. С това нарастват и очакванията към конференцията. Вярваме, че ще ги оправдаем и тази година и ще имаме възможност да посрещнем много нови лектори и посетители от региона“, сподели Ангел Лафчиев, мениджър потребителска комуникация в SAP и член на инициативния комитет на tekom Bulgaria. SAP е дългогодишен партньор в организацията и спонсор на конференцията Evolution of Technical Communication.

Програмата на конференцията покрива последните тенденции в техническите комуникации, представени от лектори от цял свят. Участие в минали издания на Evolution of Technical Communication са взимали лектори от Германия, Швейцария, Индия, Израел, Полша, САЩ, Канада, Турция и България.