fbpx Konica Minolta и Develop с общо брандиране | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Konica Minolta и Develop с общо брандиране

Konica Minolta и Develop с общо брандиране

Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, Konica Minolta Business Solutions Deutschland GmbH и Develop GmbH цели засилване на пазарни позиции чрез планово сливане на Develop GmbH с двете компании.
Чрез обединението на брандовете и координирана пазарна стратегия, ще се предлагат още по-детайлни решения за клиентите от B2B пазара за производствен широкоформатен и офисен печат. Плановото сливане е в съответствие с цялостната стратегия на Konica Minolta.
Най-важната цел на сливането е да се постигне ръст, чрез таргетирана стратегия за двойно брандиране. Управлението на две марки поотделно гарантира, че изискванията на клиентите от двата сегмента ще бъдат напълно задоволени, което ще спомогне за експлоатацията на пълния потенциал на всеки сегмент. Друга основна причина за сливането е разширяване на пазарните позиции, чрез координирана маркетингова стратегия. Освен това, сливането ще гарантира устойчиво развитие на качеството, позволявайки по-ефективни и ориентирани към клиента решения и професионална поддръжка.
DEVELOP GmbH е водещ доставчик на модерни решения за офис комуникация с независими дистрибутори и специализирани канали в 60 страни в целия свят.