fbpx КРИБ отличи със специална награда индустриалния конкурс „Стартирай 4.0“ на Шнайдер Електрик | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

КРИБ отличи със специална награда индустриалния конкурс „Стартирай 4.0“ на Шнайдер Електрик

Водеща снимка
Да

КРИБ отличи със специална награда индустриалния конкурс „Стартирай 4.0“ на Шнайдер Електрик

Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО) Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) отличи конкурса „Стартирай 4.0“, организиран и финансиран от Шнайдер Електрик. Наградата се връчва за комуникационната работа по проекта, поверена на агенцията за пиар и корпоративни комуникации Интеримидж, част от комуникационна група Интерпартнерс.

Ежегодните награди на БДВО се присъждат за най-добрите комуникационни проекти през изминалата  година. Специалната награда на КРИБ доказва и оценява високо не само успеха на комуникационните активности за популяризиране на проекта сред индустриалната общност в България, но и значението на конкурса „Стартирай 4.0“ на Шнайдер Електрик като първата голяма стъпка в посока дигитална трансформация на българската индустрия.

„Работата ни за Шнайдер Електрик е изключително мотивираща не само защото тя е най-устойчивата корпорация в света, но и защото българският екип на компанията работи и реализира изключително отдадено решения за ефективност с положителен зелен отпечатък”. Именно такъв е конкурсът „Стартирай 4.0“, който предложи на българските предприятия да кандидатстват за безплатен пакет от приложения за дигитализация в индустрията, осигурени заедно с безплатно внедряване. Това е много рядко срещана възможност и целта ни беше да ѝ осигурим максимална разгласа, така че местният бизнес да може да се възползва“, сподели Стела Ерера, оперативен директор на агенция Интеримидж. „Нещо повече: за нас като българска агенция е много положителен фактът, че „Стартирай 4.0“ е също инициатива на българския екип на Шнайдер Електрик, а не глобален проект на компанията. Това е много положителен сигнал за цялостното развитие на българската бизнес среда, в която виждаме иновация както в индустрията, така и в комуникационния бранш“, допълни още тя.

Само преди дни първият по рода си у нас конкурс за дигитална трансформация на българската индустрия „Стартирай 4.0“ спечели първа награда в категорията „Зелена инициатива“ на конкурса „Най-зелените компании в България“, организиран от b2b Media. „Стартирай 4.0“ целеше да помогне на индустрията в България да напредва с добро темпо спрямо глобалните тенденции за справяне с предизвикателства като Net ZERO, повишаване на ефективността, производителността и бизнес резултатите именно чрез използване на иновациите и Електрическа енергия 4.0.