fbpx Кросоувърът Opel Crossland X идва в България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Кросоувърът Opel Crossland X идва в България

Напълно новият Opel Crossland X, част от голямата моделна офанзива на Opel "7 през 17" със седем нови модела през 2017 година вече е тук. Кросоувър моделът комбинира практичността и щедрото вътрешно пространство с характерното за SUV модел излъчване. Това е вторият член на семейството X на Opel, който се присъединява към бестселъра Mokka X. Crossland X навлиза в бързо развиващия се пазар на субкомпактните SUV модели и ще се предлага на цена от 29 180 лева.

Opel Crossland X пристига на пазара с богат избор от седем двигателя – четири бензинови от 81 до 130 к.с. и три дизелови от 99 до 120 к.с.

Системата Opel OnStar е стандартно оборудване за Crossland X от ниво Edition. В допълнение към познатите телематични услуги като 24-часово повикване при инцидент и дистанционен контрол на отключването на вратите и включване на клаксона и светлините, OnStar сега предлага още повече услуги. Новият Crossland X бележи въвеждането на новите персонални услуги, които позволяват на пътниците лесен контакт с консултант на Opel OnStar – например за помощ с избора на хотел и резервирането на стая  или намирането на място за паркиране