fbpx Кросоувърт T-Roc идва с освежен дизайн и нови технологии | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Кросоувърт T-Roc идва с освежен дизайн и нови технологии

етикети

Един от бестселърите на Volkswagen с повече от един милион продадени бройки от лансирането си през 2017 г.  T-Roc  идва с нови дизайнерски акценти, значително подобрение в представянето и свързаността и най-новото поколение асистиращи системи.

Интериорът е по-модерен и по-висококачествен от всякога, докато стандартното оборудване вече включва LED фарове, дигитален кокпит, базиран на третото поколение модулна инфотейнмънт система (MIB3) и обновен мултифункционален волан. Новата структура на оборудването позволява на клиентите да приспособят конфигурацията на новия T-Roc към техния собствен индивидуален стил. Коженият пакет Vienna подобрява комфорта на дълги разстояния с електрически регулируеми седалки, както и седалки ergoActive с електрическо регулиране на лумбалната опора в 4 посоки и функция за масаж. Акцентите по отношение на асистиращите системи включват IQ.DRIVE Travel Assist и превантивен круиз контрол.

Модификациите във външните детайли гарантират, че новият T-Roc изразява своя безпогрешен кросоувър дизайн в още по-впечатляващ стил. Сега той включва LED фарове и затъмнени задни светлини като стандарт. Опционално се предлагат иновативните IQ.LIGHT с LED матрични фарове и светеща лайсна в решетката на радиатора, както и нови задни светлини с функция за динамичен индикатор. Новите екстериорни покрития допълват изискания външен дизайн, както и богат избор от преработени алуминиеви джанти с размери от 17 до 19 инча.

Новият T-Roc предлага множество усъвършенствани асистиращи системи – както като стандартни, така и като допълнителни екстри, които преди са били налични само в по-високите класове автомобили. Гамата от стандартно оборудване все още включва Front Assist и Lane Assist, докато новите функции са IQ.DRIVE Travel Assist и превантивен круиз контрол. Функиционалността на Side Assist е разширена, както и тази на Park Assist, който вече може също да паркира напред в перпендикулярни места за паркиране и да излиза от успоредни места за паркиране.

Новият T-Roc разполага с изцяло дигитален дисплей и система за управление, базирана на третото поколение на модулната инфотейнмънт система (MIB3). Моделът вече се предлага стандартно с дигитален кокпит на арматурното табло зад волана. Опцията Digital Cockpit Pro, предлага по-голям дисплей и допълнителни функции. Размерът на обновените информационно-развлекателни дисплеи на таблото е 6,5 инча или 8,0 инча, в зависимост от оборудването. В комбинация с инфотейнмънт система Discover Pro, екранът е с внушителните 9,2 инча по диагонала. По желание новият T-Roc може да бъде „винаги онлайн“. Функциите We Connect Plus позволяват използването на иновативни цифрови услуги като естествено онлайн гласово управление и достъп до стрийминг услуги. По избор, функциите Apple CarPlay™ и Android Auto™ вече могат да бъдат интегрирани безжично в системата за управление чрез App-Connect Wireless.

В новия T-Roc се предлагат три бензинови и два дизелови двигателя. В зависимост от задвижването, те се комбинират с 6-степенна ръчна скоростна кутия или 7-степенна DSG трансмисия с двоен съединител.