fbpx Круизите на Celestyal по гръцкото море със супер намаления Black Friday | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Круизите на Celestyal по гръцкото море със супер намаления Black Friday

Водеща снимка
Да

Круизите на Celestyal по гръцкото море със супер намаления Black Friday

етикети

Круизната компания Celestyal, избор номер едно на пътешествениците до гръцките острови и Източното Средиземноморие, обяви Black Friday разпродажба, която предлага огромни намаления за над 90 плавания и безплатно пътуване за деца.

Офертата Black Friday (“Черен петък“) е валидна от 14-ти ноември до 6-ти декември и включва:

- Тридневния круиз Иконична Егея с отплаване от Атина и спирки в Миконос, Кушадасъ, Крит (Ираклион) и Санторини. Сега можете да изберете пътуване през март, април, май, октомври и ноември 2023 г. на цени за за “Черен петък“, които започват от 299€ на човек – отстъпка от 461€ на човек.

- Четиридневния маршрут Иконична Егея с отплаване от Атина и спирки в Миконос, Кушадасъ, Патмос, Родос, Крит (Ираклион) и Санторини. Запазете своя круиз през март, април, май, юли, август, октомври и ноември 2023 г. Цените за “Черен петък“ започват от 399€ на човек – отстъпка от 571€ на човек.

- Седемдневната екскурзия Идилична Егея. Корабът тръгва от Атина, но можете да се качите и от Солун. Ще посетите и Кушадасъ, Крит (Ираклион), Санторини, Миконос и Милос. Можете да изберете заминаване през април, май, юли и август 2023 г. Цените за “Черен петък“ започват от 599€ на човек – отстъпка от  881€ на човек.

Всички цени са само за билета за круиза и включват хранене и избрани напитки, развлечения на борда, разнообразни ежедневни занимания, пристанищни такси и бакшиши, както и отстъпка от 75€ за предварително запазени екскурзии на брега.

За „Черен петък“ Celestyal предлага още по-невероятна цена за семейства – безплатни места за деца на всички горепосочени плавания. Офертата включва 100% отстъпка от цената на круиза за до две деца на възраст до 11 години, които споделят една и съща каюта с двама възрастни. Пристанищните такси се заплащат допълнително.

За повече информация celestyal.com/en-cy