fbpx Лектори от три континента на SERP Conf. 2023 през октомври | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Лектори от три континента на SERP Conf. 2023 през октомври

SERP. Conf 2023 ще събере над 500 участници от Източна Европа, представляващи цялата регионална екосистема за електронна търговия. Тазгодишната тема е: „SEO практики без ограничения“ и нейният фокус ще бъде върху предстоящите промени в алгоритмите на Google и бързо появяващите се нови технологии като изкуствения интелект (AI), които променят фундаментално SEO.

На 12 октомври 15 ТОП експерти от 3 континента ще отговарят на най-задаваните въпроси в света на оптимизацията на уеб сайтове за търсачките. Те ще говорят за изкуствения интелект (AI) и използването му в SEO, маркетинг и промоция на съдържание, и бъдещето на електронната търговия. Наред с доказаните специалисти от SEO сферата, на сцената на събитието ще застанат и собственици на бизнес – хора, които с успешно и работещо SEO успяват да развият брандовете си и да увеличат приходите си над 10 пъти.

Сред лекторите на SERP Conf. 2023 са утвърдени световни имена: Judith Lewis, Craig Campbell, Hristina (Tina) Mangelova, Koray Tuğberk GÜBÜR, Natalia Witczyk, Begum Kaya, Dido Grigorov. 

Judith Lewis е основател на DeCabbit Consultancy. Джудит е известен международен консултант, лектор, писател, обучител, блогър, дигитален медиен консултант.

Craig Campbell e SEO обучител и консултант в Craig Campbell Company. Експерт по дигитален маркетинг, собственик на бизнес и автор, базиран в Глазгоу, с 18 години опит в SEO. 

Hristina (Tina) Mangelova e Head of SEO & Content Marketing в Growth Skills. Тина е специалист по SEO с демонстрирана история на стимулиране на органичния растеж.

Koray Tuğberk GÜBÜR е основател и собственик на Holistic SEO & Digital. Koray Tuğberk публикува SEO казуси, проучвания и подробни A/B тестове, заедно с техните резултати. 

Natalia Witczyk е SEO консултант на свободна практика. Тя е специализирана в техническо и международно SEO, като работи по SEO стратегии за Google, Yandex и Baidu. 

Begum Kaya е основател и SEO консултант в BK Solutions, както и модератор на поредицата Opinionated SEO Opinions с The Grey Dot Co.

Dido Grigorov е SEO експерт с почти 20 години професионален опит. Той е ръководител на SEO на Serpact.

Какъв ще бъде SERP за милионите бизнеси в Google и Bing?

Милиони онлайн търговци и Lead Generation компании зависят от Google и Bing. Големите промени, анонсирани от Bing във връзка с ChatGPT и Google, променят и пренареждат пазара за най-добре конвертиращия канал в историята на дигиталния маркетинг – Органичен трафик (SEO). На конференцията ще бъдат обсъдени горещите теми като:

  • Наказва ли Google AI генерираното съдържание, щом търсачката съвсем скоро ще бъде задвижвана от изкуствен интелект?
  • Какви стъпки да предприеме бизнесът за по-добра видимост в резултатите от търсенето на Google?
  • Какъв е рискът, ако бизнесът не предприема нищо, а изчака промените?
  • Да насочим ли вниманието си към Bing?
  • Как да разпределим бюджетите си за дигитален маркетинг?

Основните теми във фокуса на тазгодишната програма са представени в 5 панела:

  • Техническо SEO
  • SEO за електронна търговия;
  • AI & SEO;
  • Python & SEO;
  • Бъдещето на SEO.

SERP Conf. 2023 e за тези, които търсят реални практически знания и предизвикателства. За тези, които смятат SEO за свят на безкрайни възможности. За тези със състезателен дух и технология като призвание. Конференцията е възможност за онлайн бизнеси и предприемачи да издигнат бизнеса си на следващото ниво, както и възможност за изграждане на международни партньорства.

Организатор на SERP Conf. 2023 за трета поредна година е SEO агенция Serpact.

Списание „твоят БИЗНЕС“ е медиен партньор на събитието.

Нашите читатели получават 20% отстъпка от цената на билета с промокод: TB-SERPConf-20.

Регистрация може да направите ТУК