fbpx Lenovo представи лаптоп с OLED дисплей | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Lenovo представи лаптоп с OLED дисплей

Lenovo представи новите си продукти, които са по-бързи, по-стилни и предлагат напълно ново потребителско изживяване.

Бъдещето на компютрите много скоро ще стане по-светло и ярко благодарение на лаптопа Yoga Slim 7i Pro. Освен, че ще разполага с най-новите 11th Gen Intel® Core™ процесори с Intel Iris® Xe графики, той ще предлага на потребителите избор от LCD или супер-жив OLED дисплей.

С OLED панел, произведен от Samsung Display, 14-инчовият Yoga Slim 7i Pro ще се предлага с OLED дисплей до 2.8K (2880 x 1800) и честота на опресняване 90Hz заедно с по-високо съотношение 16:10 за по-широк екран. Това е първият лаптоп от линията Lenovo Yoga, който ще предлага на потребителите такова завладяващо преживяване с OLED дисплей, което го различава значително от LCD моделите спрямо наситеност и яркост.

Тази смарт комбинация от качество на дисплея, тънък дизайн на лаптопа, изкуствен интелект (AI) и мобилни процесори работят съвместно, за да създадат първокласен лаптоп. Новото попълнение в семейството на Lenovo ще предлага по-добро качество на изображението от всички досега и по-ниска консумация на енергия, което е идеално за работа с видеоматериали.

По време на CES 2021, Lenovo представи и смарт очилата ThinkReality A3. Те ще бъде част от всеобхватните цифрови решения, които предлагат интелигентна трансформация в бизнеса и по-интелигентни технологии за повече хора. Очилата ще бъдат налични само в някои определени райони на света (България не е част от тях към този момент). Това са очаква да бъдат най-универсалните интелигентни очила създавани от компанията някога. ThinkReality A3 ще помагат за това работата да се превърне в истинско удоволствие с персонализираните си виртуални монитори, триизмерна визуализация и AR.

ThinkReality A3 ще могат да се свързват към компютър или определени  смартфони чрез USB-C кабел в зависимост от нуждите на потребителя. Гъвкави, преносими и удобни, смарт очилата ще могат да бъдат подобрени и със стилна рамка за по-трайна и безопасна употреба. Новият продукт ще се захранва от платформата Qualcomm® Snapdragon ™ XR1 и ще разполага с до 5 виртуални дисплея. 8MP RGB камера от своя страна ще осигурява 1080p видео и проследяване в мащаб.