fbpx Lenovo със супер модерни устройства за работа и за свободното време | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Lenovo със супер модерни устройства за работа и за свободното време

По време на тазгодишното издание на CES 2021, Lenovo™ разкри своите предложения за технологични иновации, които да подобрят потребителското изживяване значително. Това е и причината компанията с гордост да представи новите си устройства, фокусирани изцяло върху потребителите. Едно от тях е най-тънкият ThinkPad създаван някога - ThinkPad ™ X1 Titanium Yoga ™. От своя страна и новият ThinkPad X12 Detachable ще съчетава характеристиките на високопроизводителен лаптоп с гъвкавостта на 12.3-инчов таблет. ThinkBook™ Plus Gen 2 i, ThinkBook 13x i, ThinkBook 14p Gen 2 и ThinkBook 16p Gen 2 са другите предложения в този сегмент от Lenovo. Създадени не само за работа, но и за свободното време, те се очакват с най-новите софтуерни актуализации на Lenovo Vantage, който допълнително персонализира потребителското изживяване.

Днес по-важно от всякога е потребителите да разполагат с мощно, но компактно и удобно устройство, което да бъде лесно за използване от всички членове на семейството. Ето защо Lenovo създаде Lenovo Tab P11. Със зашеметяващ 2К дисплей, таблетът ще е съвместим и с аксесоари като допълнителна клавиатура и Lenovo Precision Pen 2, които да улеснят работата с него. Освен тях, новият продукт ще поддържа и Microsoft Office приложения и Kids Space от Google, което да помага на малките деца да учат и да се забавляват.

За любителите на гейминга Lenovo Legion ™ представя нови лаптопи и аксесоари, които ще предоставят следващо поколение производителност. С помощта на изкуствения интелект новите продукти в портфолиото на технологичния гигант ще направят гейминг преживяването още по-завладяващо на първите 16-инчови QHD 165Hz лаптопи за игри в света – новите Lenovo Legion 7 и Lenovo Legion 5 Pro.

Промяната на работното място от офиса в дома се превърна в новата нормална среда, което донесе на потребителите нови предизвикателства. За да отговори на тях, Lenovo представи новите монитори от серия Lenovo L с IPS панели, които включват Lenovo L24i-30 и Lenovo L27e-30. На новите ThinkPad X1 Carbon и X1 Yoga, Dolby Voice ще осигури изключително добра връзка за конферентни разговори, използвайки пространствена аудио технология, която ще разделя гласовете и подобрява разпознаването им. Потребителите ще бъдат приятно изненадани и от новите Smart Dock решения.

Когато всички са у дома и споделят една и съща Wi-Fi мрежа е по-важно от всякога да има и надеждна 4G/LTE и 5G връзка, за да даде възможност за светкавично бърза реакция при нужда. Новият 14-инчов Lenovo IdeaPad ™ 5G, представен на тазгодишното издание на CES, ще бъде един от първите лаптопи, предоставяйки 5G свързаност и мобилност на достъпни цени. Широкообхватното портфолио на Х1 от Lenovo ще включва още и подобрените ThinkPad X1 Carbon и ThinkPad X1 Yoga, които се присъединяват към ослепителния ThinkPad X1 Fold и свръхлекия ThinkPad X1 Nano, за да завършат цялостното портфолио ThinkPad X1, готово за 5G.

Освен тях, Lenovo обяви и много вълнуващи иновации, които да повишат производителността по време на работа. От персонализирани виртуални дисплеи до AR работни процеси и 3D визуализации, новите смарт очила ThinkReality ™ A3 ще бъдат цялостно решение, предлагащо интелигентна трансформация в бизнеса и предоставяне на по-интелигентни технологии на повече хора. В допълнение, съвместно с NECPC, Lenovo представи и два нови стилни продукта - ултрамобилният LAVIE MINI и лекият 13-инчов лаптоп LAVIE Pro Mobile с най-новите процесори на Intel.