Летни хитове при мониторите

Независимо дали времето ще продължи да бъде горещо през това лято, новите монитори на Philips със сигурност ще предизвикат свежа вълна. MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на Philips за монитори, обяви две нови версии на дисплеите Philips Blade. Линията се разширява с още един 24-инчов модел, както и с 23-инчова версия в брилянтно гланцово бяло – за още по-пленително и освежаващо присъствие.

Със своя профил от само 12.9 мм, дисплеите Blade имат тънък силует, който е още по-елегантен при големия 24-инчов модел. Изчистените линии са допълнени от чувствителни на допир бутони за контрол, интегрирани в стойката, докато кабелите са прибрани далеч от погледа. Благодарение на новия наличен цвят при 23-инчовата IPS версия – брилянтно бяло с гланц и традиционното черно, потребителите могат да изберат подходящия вид, които пасва най-добре на интериора им.

И двата монитора използват последно поколение LED подсветка, която допринася за тънкия профил. 23-инчовият е базиран на технологията eIPS (Enhanced In-Plane Switching), което осигурява почти 180-градусов ъгъл на видимост, без да бъдат жертвани остротата и енергията на цветовете. 24-инчовият модел е базиран на AMVA технология и предлага дори още по-голямо контрастно съотношение и от там – още по-жива и чиста картина. А това е възможност да се обработят ваканционните снимки!