fbpx Lexus предлага единствен в света сервиз бг клиентите си | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Lexus предлага единствен в света сервиз бг клиентите си

От 1 юли Lexus България представя LEXUS FIVE STAR SERVICES - пакет от 6 иновативни услуги, насочени към това да гарантират пълно спокойствие и да спестят време и излишни разходи на клиентите на марката. Петзвездният пакет е уникален с факта, че на този етап не се предлага на нито един друг пазар на марката в света. От него ще могат да се възползват не само собствениците на нови автомобили, но и всички други притежатели на автомобили Lexus, закупени в България от официалния представител на марката. Специалните услуги включват - обслужване «врата-до-врата» и безплатен заместващ автомобил. Програмата Lexus Free Hybrid Service позволява на собствениците на хибриден Lexus да се съсредоточат върху удоволствието от шофирането, защото всички консумативи и дейности по периодичното сервизно обслужване на техния автомобил са абсолютно безплатни – двигателни и трансмисионни масла, филтри, свещи, диагностика и, забележете, дори спирачни накладки, пера на чистачки и светлини на автомобила.

В случай на гаранционен ремонт на автомобила през първите 5 години или 160 000 км ще се предоставя безплатен заместващ автомобил неограничено време, до приключване на ремонта.
При закупуване на автомобил от бизнес клиенти, специлен лизинг ще продаставя 3% фиксирана лихва за целия срок на лизинга от 1 до 5 години, авансова вноска от 10% и висока остатъчна стойност до 30%. Благодарение на LEXUS INSURANCE SERVICE разходите на клиентите на Lexus за застраховка Авто Каско са с тарифно число 3.6% за първата година и 4.2% за останалите години.