fbpx Lexus представя луксозна 20-метрова яхта | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Lexus представя луксозна 20-метрова яхта

Lexus представя луксозна 20-метрова яхта

Разработването на невероятни автомобили е нещо, което Lexus непрекъснато преследва, както личи от красивите ръчно плисирани панели на вратите в LS 500 или от сложния процес на боядисване, вдъхновен от пеперуда Морфо, който води до ослепителното Структурно синьо. Разработката на всяка точка на комуникация
с клиента около марката е възможност, която Lexus продължава да използва. Това морско приложение е още едно доказателство в историята на Lexus за изследване на нови граници както в автомобилната индустрия, така и извън нея.

Lexus непрекъснато преосмисля от какво се състои луксозното преживяване и в резултат на това се впуска в световете на кулинарното изкуство, дизайна, филмовата
индустрия и други като алтернативни възможности за взаимодействие с марката.
Воден от Президента на Lexus International, визията на Йошихиро Сауа за Lexus е марка, която „изследва нови начини за представяне на иновативни и изумителни
преживявания за нашите гости", Lexus си партнира с някои от най-добрите създатели на преживявания в света, за да изрази още по-добре фразата Experience Amazing.
Lexus се завръща във водата със следващото си превъплъщение на яхта под формата на LY 650. Носейки най-съвременния почерк на дизайнерския език на Lexus - L-finesse, приложен отвъд света на автомобилите, производството на LY 650 поема щафетата там, където свършва зашеметяващата концепция на Lexus Sport Yacht.

 

Насърчен от силния обществен интерес към концепцията Lexus Sport Yacht Concept, изпълнителният вицепрезидент подхрани последващите морски усилия; желанието на Шигеки Томояма да „представя мечтаната визия за луксозен начин на живот; визия, благодарение на която Lexus Yacht разширява потенциала на мобилността на Lexus в океана.“ Превръщайки тази мечтана визия в реалност, компанията Marquis-Larson Boat Group е избрана да построи, продава и обслужва следващата яхта на Lexus, основавайки се в голяма степен на техния дългогодишен опит в направата на поръчкови лодки и доказаните им способности, потвърдени от тяхната работа по реализацията на Lexus Sport Yacht Concept.

 

Със седалище в Пуласки, Marquis-Larson е идеалният партньор, който да осъществи втората глава от дизайна на яхти на Lexus чрез съчетание от майсторска изработка, съвременни технологии и вдъхновяващ дизайн. Като допълнение към известното наследство на майсторите занаятчии „такуми“, които са свръхизкусни в своите роли, „гръбнакът“ на майсторството в Marquis-Larson е ясно демонстриран от техните опитни строители на лодки, много от които са в компанията от 30 години.

Няколко от най-атрактивните характеристики на концепцията от 12,8 м са намерили своето място в LY 650. С обща дължина от 19,96 м и 5,72-м ширина, най-новата яхта Lexus има отличителен стил, открит в силния, подчертан нос, извитите акценти на палубата и отличимата задна част на яхтата.
Първата яхта Lexus LY 650 се очаква да бъде завършена през втората половина на 2019 г. и ще направи своя световен дебют по-късно през същата година.

Facebook коментари