fbpx Лимитирано изпълнение Juke с Ministry of Sound | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Лимитирано изпълнение Juke с Ministry of Sound

Nissan продължава своите взаимоотношения с базирания в Лондон авторитет в сферата на клубната и електронна денс музика Ministry of Sound, чрез нова лимитирана серия на Juke. Компактния SUV, носещ подписа на Ministry of Sound, ще се предлага в Европа от септември, като производството му ще бъде ограничено до 3000 бройки. Като отражение на известното черно-бяло лого на Ministry of Sound, лимитираната серия на Juke ще може да се поръча или в Metallic Black, или в Solid White цветове. Всички модели ще бъдат екипирани стандартно с 17-цолови бели лети джанти, бели дръжки на вратите и бели кутии на мигачите. За допълнително подчертаване на дръзкото излъчване, В-колоните са изпълнени в лъскаво черно, а уникалната емблема на Ministry of Sound завършва външния дизайнерски пакет.

Тематиката продължава и вътре, като централната конзола на Juke with Ministry of Sound е в поразяващ бял цвят. В бяло е и облицовката на вратите, както и шевовете на кожените седалки, волана и топката на скоростния лост. Към оборудването е добавена стойка за iPod, даваща на пътниците перфектната възможност за избор на любимата им музика в движение.
Всички купувачи на Juke with Ministry of Sound ще получат също така и ексклузивен Music Pack, който включва бял Apple iPod touch* с 8 GB памет, зареден с видео- и фото съдържание на Nissan и Ministry of Sound, гравиран отзад с логата на Nissan Juke и Ministry of Sound. Включен е и иновативният „самолекуващ“ се iPod корпус, боядисан с Scratch Shield покритието на Nissan, което само неутрализира надрасквания по корпуса на устройството.