fbpx Лятната Чепелареада събра различни надпревари в едно | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Лятната Чепелареада събра различни надпревари в едно

Лятната Чепелареада събра различни надпревари в едно

Първата Лятна Чепелареада събра над 100 участници. Екстремното състезание, което за първи път се провежда през лятото, изненада участниците с нестандартни планински предизвикателства и интересни акценти в програмата.

Състезателите се съревноваваха, преминавайки през различни етапи в надпреварата – препятствия при колоездене и бягане, скачане с чували, цепене на дърва, пиене на специална напитка – тази година боза, забиване на пирони и стрелба с фунийки, които са уникални за формата Чепелареада, превръщайки я в единствена по рода си надпревара в планината.

В стрелбата с фунийки участие взе Екатерина Дафовска, единствената българска зимна олимпийска шампионка по биатлон от Нагано. Тя показа завидни умения в стрелбата с фунийки и завърши на достойното второ място във фамилната надпревара „Мама, татко и аз“.

Състезателите можеха да вземат участие и в трите старта, като показаха комбинативни умения като велосипедисти, бегачи и дори включиха своите половинки и наследници в надпреварата „Мама, татко и аз“ с колело и пеша. Семейното състезание събра над 50 души участници, показвайки, че спортът сплотява различните поколения и обединява всички около една зелена положителна кауза.

По време на събитието домакините от вила „Мечи Чал“ бяха организирали различни уъркшопи за възрастни и деца: за планински арт проекти с природни елементи със Сръчковчетата, работилница за фунийки и стрелба, както и детски работилници за оцеляване в планината с Trip Elements.

 

Facebook коментари