fbpx Лятното издание на Webit в София през юни ви очаква | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Лятното издание на Webit в София през юни ви очаква

Лятното издание на Webit в София на 28 юни в НДК е с фокус върху промените, които настъпват в света около нас.

Изкуственият интелект (AI) е вече реалност и започва да трансформира много индустрии и професии. Докато някои хора се притесняват, че AI ще замени работните места, по-вероятно е AI да промени естеството на работата, създавайки нови възможности, но какви ще са последиците за обществото ни?

На Webit ще се обсъдят възможностите, които AI предлага и как можем да използваме тези технологии за решаване на някои от най-належащите предизвикателства в света.

На сцената на Webit ще бъдат споделени най-новите тенденции и разработки в области като бъдещето на работата, финтех, дигиталните медии, метавселената, електронна търговия, здравеопазване и дълголетие, енергетика, блокчейн, отбрана и киберсигурност. Ще имате възможността да чуете някои от най-ярките умове в индустрията, които ще представят нови идеи и възможности, като същевременно ще дадат съвети за адаптиране към бързо променящия се свят около нас.

Webit Impact Forum е за всички, които искат да се адаптират към новия свят на съвместно съществуване на хора и машини. Събитието е отворено за всички, които искат да бъдат на челната линия на иновациите и да научат как да използват технологиите за по-добър свят.

Успоредно с конференцията на основната сцена, Webit е домакин на специално събитие само за инвеститори - InvestX, което през 2023 г. ще бъде фокусирано върху региона на Централна и Източна Европа.

Не пропускайте възможността да бъдете част от Webit Impact Forum на 28 юни в НДК в София.

Регистрацията за закупуване на билети е отворена на уебсайта на Webit.