fbpx Маги Джанаварова избра Mercedes-Benz за новия си клип | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Маги Джанаварова избра Mercedes-Benz за новия си клип

Маги Джанаварова избра Mercedes-Benz за новия си клип

Младата изпълнителка избра Mercedes-Benz C 220 CDI BlueEFFICIENCY Coupé за снимките на най-новия си клип. Грабващ още от първия момент, лекият автомобил много точно илюстрира силата на класическия имидж и атрактивността на иновациите.
Спортният привкус и динамиката на пътя напълно синхронизират с младежкия дух на българския творец и лесно намират пътя към сърцата на различните публики. „Искахме да покажем любовта, но избягахме от конкретна история вътре в клипа, тъй като искахме всеки човек сам да намери нещо от собствения си живот в кадрите от клипа”, споделя Маги.
Режисьор на клипа е Добромир Николов, оператор - Ивайло Конов, а сценарист – самата Маги Джанаварова. За избора на конкретния модел помага Илиaна Даскалова, маркетинг специалист леки автомобили Mercedes-Benz в Балкан Стар: „За да предложиш най-подходящия продукт не е достатъчно само да си видял сценария и да си чувал песента. Важно е каква индивидуалността на изпълнителя, какви хора ще гледат клипа. Много ми допадна идеята за собствена интерпретация на символиката – точно както е и при Mercedes-Benz C-Class Coupé. Отвън автомобилът е спортен и изразителен, с плавни контури. Дизайнът на интериора е с характерния за едно купе усещане за високо качество без натрапчив лукс. Смятам, че изборът беше много подходящ и нямам търпение да видя клипа към ‚Call My Name‘, който ще се появи през февруари.“