fbpx Майкрософт предлага безплатна обучение на ИТ специалисти | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Майкрософт предлага безплатна обучение на ИТ специалисти

Майкрософт стартира нова инициатива - #mvaclub, която цели да вдъхнови разработчиците и ИТ ентусиастите да научат повече за любимите си технологии или да се запознаят с най-новите тенденции в тази област. Клубът използва като база платформата за онлайн обучения Microsoft Virtual Academy (MVA) и организира информацията в него, като предоставя на хората лесен начин да преминат през курс на обучение, съобразен с техните желания и нужди.

#mvaclub прави изучаването на новите технологии лесно и забавно. Целта на клуба е да подпомогне всички желаещи да се превърнат в професионалистите, които мечтаят да бъдат. Участниците получават достъп до ресурси и материали, с които се обучават и работят най-добрите професионалисти в областта. Всеки може да избере своя път с #mvaclub и да започне като начинаещ, професионалист или гуру и да изгради бъдещето си като специалист. #mvaclub разкрива тайните на сървърната виртуализация, хибридния облак, уеб и мобилните приложения.

Курсовете в #mvaclub са разделени в две основни категории – за хора с интереси към разработката на софтуер или към изграждането на ИТ инфраструктури. Във всяка категория има различни профили според технологията и нивото на познания на участниците. Кандидатите, които искат да научат как се използват облачните технологии, например, но нямат никакви познания, могат да започнат от ниво „Начинаещ“, а ако вече имат основни познания и искат да усъвършенстват уменията си, могат да преминат директно към „Професионалист“ или “Гуру”.

Всички желаещи могат да стартират своето обучение на адрес: http://mvaclub.eu/?CR_CC=200617586