fbpx Mercedes-Benz с премиера на впечатляващото AMG GT купе | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Mercedes-Benz с премиера на впечатляващото AMG GT купе

Автосалон Женева 2018

Mercedes-Benz с премиера на впечатляващото AMG GT купе

етикети

Основен акцент на щанда на Mercedes-Benz в Женева тази година безспорно е новият четириврат модел Мercedes-AMG GT. Автомобилът допълва AMG семейството и демонстрира нови измерения в удоволствието от шофирането.  Новото купе е първият четириврат спортен автомобил от Афалтербах и прави директна препратка към легендарните SLS и AMG GT модели. Самостоятелно разбработен от AMG, автомобилът комбинира уникален дизайн, комфорт и впечатляващи достижения в автомобилостроенето в едно с атлетична външност и каросерия на четириврато купе. По този начин колата предлага повече пространство и възможност за разнoобразни приложения. С появата на 4-врато спортно купе, AMG GT семейството отваря нов сегемнт за клиентите, които търсят автомобил за ежедневието, но не искат да се лишат от ненадминатия пърформанс на Mercedes-AMG.

Новото AMG GT 4-врато купе предлага максимална скорост до 315 км/ч. Последното поколение двигатели, мощен 6-цилиндров редови и V8 мотори с мощност от 320 kW (435 к.с) до 470 kW (639 к.с.), позволяват напълно ново преживяване в автомобила и комбинират впечатляващи възможности с модерна ефективност. Продажбите на 4-вратото купе започват от лятото на тази година, автомобилът ще бъде наличен за тестово шофиране в продажбените центрове на Силвър Стар началото на есента.
Входните модели в света на Mercedes-AMG - C 43 4MATIC лимузина и комби, са още по-атрактивни отпреди. Интериорът е облагодетелстван от напълно ново инструментално табло с отличителните AMG десплеи и ново поколение AMG волани. Три-литровият V6 би-турбо двигател доставя 287 kW (390 к.с.). В едно с  AMG SPEEDSHIFT TCT 9G трансмисията и системата за задвижване на четирите колела AMG Performance 4MATIC, двигателят комбинира пъргавина и динамика с комфорт на дълги разстояния: 9.4 л/100 км; комбинирани CO2 емисии: 214 г/км).


Дебют на салона прави и новата C-класа, представена във версии лимузина и комби с нови бензинови и дизелови мотори, както и плъг-ин хибридни модели.
В петата си година в производство, С-класата е най-успешната моделна серия на Mercedes-Benz и получава множество подобрения. Стилна промяна има в дизайна на интериора и екстериора. Електронната архитектура е изцяло нова. Като опция се предлага напълно дигитален инструментален дисплей и мултимедиа, която предоставя индивидуализирано информацията за клиента. Асистиращите системи също са облагодетелствани от нова електронна архитектура и сега са аналогични на тези в S класата. MULTIBEAM LED осветлнение с ULTRA RANGE дълги светлини за първи път се предлагат в C-класата. Първите автомобили ще бъдат налични в България през юни.

Facebook коментари