fbpx Минералните води "Девин" добавят нова серия води с вкусове и витамини | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Минералните води "Девин" добавят нова серия води с вкусове и витамини

DEVIN Mineral & Vitamins е новата серия, която „Девин“ добавя към продуктовата си линия. Като отговор на растящата нужда на потребителите да засилят имунния отговор на тялото и възможността да подобрят настроението и жизнеността си, на пазара вече са и новите напитки, обединени в серията Vitality. Те съчетават познатата нискоминерализирана вода DEVIN с витамин В6, кофеин и гуарана, в два нови вкуса: ябълка с киви и манго с ананас.

Предназначени за ежедневието на всички, които чувстват тежестта на ежедневните предизвикателства, търсят решение за повишаване на жизнения тонус и работят за повишаването на ефективността и поддържането на фокус през целия ден. Серията Vitality отговаря на търсенето на потребителите, които държат на доброто настроение и оптималния баланс между функционалност и освежаващ вкус. Без изкуствени оцветители, с малко калории и завладаващи сетивата плодови вкусове, серията предоставя алтернатива на съществуващите безалкохолни напитки на пазара. В комбинация с това, наличието на гуарана и кофеин превръща продукта в желана добавка към ежедневния ни режим, с която да събудим сетивата и да кажем „ДА“ на жизнеността. Една бутилка DEVIN Mineral & Vitamins осигурява 30% от препоръчителния дневен прием на витамин В6 и  16 мг кофеин.

Продуктите от серията DEVIN Mineral & Vitamins са единствените у нас с българска натурална минерална вода и без изкуствени оцветители. Те съчетават уникалните качества на дълбочинната термална вода, извлякла минерали от 9 вида скали и ползите от мета-силициевата киселина, характерни за минерална вода DEVIN, с витамини от групата B, които имат важна роля за поддържането на нервната система, кожата и клетъчния метаболизъм. В комбинация с наличието на екстракт от гуарана и кофеин в новите продукти Vitality, серията се превръща в естествен спътник за ежедневието на всички, които търсят намаляването на общата умора и повишаване на жизнеността за да кажат ДА на всяко ежедневно предизвикателство.

Серията DEVIN Mineral & Vitamins вече включва шест освежаващи вкуса, разделени в три серии