MINI атакува Женева, която превръща в “MINIWOOD”

Премиерата на последната зведа от семейство на MINI - Countryman е повод за изключително интересна маркетингова кампания: Женева е преименувана на “MINIWOOD”. Огромната проекция с надпис “MINIWOOD” на планината Монт Салеве на френска територия е една от най-големите от този вид. Прожектираната картина е с височина 30 м. и ширина 192 м. Вечер е видима от огромно разстояние, както за жителите на Женева, така и за многобройните посетители на автомобилното изложение, което се провежда от 4-14 март.
Кампанията включва използването на мощни технологии: Високопроизводителни прожектори с мощност над 28 000 Вата осветяват площ от над 5 760 кв. метра. Прожекцията е допълнена с кратък видео клип в типичен MINI стил, който показва как се е реализирал проекта и ще бъде широко разпространен в Интернет.
MINIWOOD разбира се, има прочутата Алея на славата и червения килим на звездите, които отвеждат посетителите на Международното автомобилно от летището до Palexpo, както и на ключови места в центъра на града.

Facebook comments