fbpx MINI Roadshow 2018 в България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

MINI Roadshow 2018 в България

MINI Roadshow 2018 в България

През юли MINI Roadshow премина и през България като демонстрира многообразните аспекти на един от най-култовите модели MINI, актуалното развитие и многообразието от възможности на моделната гама на легендарната британска марка.

Събитието бе и своеобразна премиера за обновените MINI с три и пет врати и MINI Cabrio. Заедно с това  по-ориентирани към практичността, но с характерен MINI стил, предложения за индивидуална мобилност в лицето на моделите MINI Clubman и MINI Countryman. В интензивен тест те доказват, че MINI има отговор за многообразие от изисквания и нужди, както и че всяко пътуване, е по-вълнуващо зад волана на MINI. Специално внимание е отредено и на програмите за специални желания за индивидуализиране - MINI Yours и иновативната MINI Yours Customised,  които могат да направят всяко MINI, толкова уникално, колкото и собственикът му.
Обновените MINI с три и пет врати и MINI Cabrio

 

Със стилно обновена визия и всеобхватно модернизирана техника британският премиум автомобилен производител MINI подчертава напредничавият характер и атрактивността на своите модели в сегмента на малките автомобили. Обновяването на MINI 3 врати, MINI 5 врати, и MINI Cabrio включва освежаване на дизайна, модернизация на задвижването, разширяване на стандартното оборудване и на предлаганите дигитални услуги на MINI Connected, както и допълнителни възможности за индивидуализация.

 

Вече се предлагат LED фарове с Matrix функция за дългите светлини. Изключително впечатление, особено на пътя правят LED задни светлини с Union-Jack дизайн. Представя се и новото лого на MINI, както и нови цветове на каросерията, Piano Black Exterieur. Моделите са са с нови алуминиеви джанти. Сега вече е разширена гамата от кожени тапицерии, интериорни повърхности и Colour Lines. За да отговори съвсем на търсенията на клиентите се предлага и уникална индивидуализация с MINI Yours Customised. Тя може да превърне всеки собственик на MINI в творец, а неговото MINI в индивидуално оформен уникат, като предлага на клиентите възможност до оформят подбрани продукти за допълнителен монтаж с избран от самите тях дизайн. Гамата от продукти на MINI Yours Customised включва познатите като Side Scuttles елементи на страничните мигачи, декоративни лайстни от страната на пътника до водача в интериора, LED лайстни на праговете и LED проектори във вратите.

 

Детайлите от продуктовата програма на MINI Yours Customised могат да бъдат избрани, оформени и поръчани от клиента в специално създадения за новите предложения онлайн-магазин. Производството на индивидуализираните продукти се извършва по иновативни производствени методи като различни методи за 3D печат и лазерно гравиране. Напредничавите производствени процеси позволяват прецизна реализация на желанията на клиентите. Индивидуално оформените продукти се доставят в рамките на няколко седмици. Тяхната концепция е такава, че те могат да бъдат интегрирани в автомобила от клиента или от избран от него MINI сервиз. 

 

Моделите се предлагат със седемстепенна скоростна кутия Steptronic с два съединителя както и осемстепенна трансмисия Steptronic.
Серийно автомобилите са с мултифункционален волан и радио с 6,5-инчов цветен дисплей, както и USB- и Bluetooth интерфейси. Опционално е налично радио и навигационни системи с тъчскрийн, телефония с безжично зареждане. Част от специфичния подпис на марката е проекция на логото на MINI от външното огледало от страната на водача.

     

Facebook коментари