fbpx Младежи ще се обучават в програмата „Академия за новите бизнес лидери“ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Младежи ще се обучават в програмата „Академия за новите бизнес лидери“

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) продължава своя образователен проект „Академия за новите бизнес лидери“, но с нова тема - „Чист Хоризонт с чиста енергия“. Заедно с Технократи, на 31 януари в 10,30 часа, университетът ще се превърне в истинска лаборатория за по-добро бъдеще, защото освен интересни дискусии, участниците в панела ще имат възможността да изпълнят реални експерименти за добиване на енергия в реално време.

Всеки месец, през последните три години, Академията на ВУЗФ събира ученици от 9,10,11 и 12-ти клас и работи с тях по социални теми, свързани с лидерство и иновации в дигиталния свят, провали и победи в бизнес средата, както и новата бизнескомуникация. „Академията за новите бизнес лидери“ има за главна цел да развие у младите хора умения и качества, необходими на лидерите в съвременния бизнес, да спомогне за личностното и кариерно развитие на бъдещите студенти, както и да им даде увереност и мотивация за успещна реализация. До този момент в проекта са участвали над 600 ученици от различни училища в цялата страна.
„Академията за новите бизнес лидери“ е подходяща за ученици от 10, 11 и 12-ти клас,