fbpx Мобилни имунизационни пунктове за ваксинация в два столични мола през уикенда | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Мобилни имунизационни пунктове за ваксинация в два столични мола през уикенда

етикети

На 19 и 20 юни в Paradise Center и Serdika Center ще бъдат разкрити мобилни имунизационни пунктове за ваксинация срещу Covid-19. Te ще работят от 13:00 до 18:00 часа в двата дни, а желаещите ще могат да избират между ваксините на Pfizer BioNTech, Moderna, Janssen и Astra Zeneca. Мобилният имунизационен център в Paradise Center ще бъде позициониран на етаж 0, в близост до Централен Северен вход, а този в Serdika Center – на ниво 0, до клиентски асансьори.  Имунизацията ще се извършва без предварителна регистрация.

С инициативата за откриване на двата мобилни имунизационни пункта  търговските центрове подкрепят усилията на имунизационната кампания в София. Двата центъра са част от зелените коридори, които Столична община отваря с цел да се ускори процесът на ваксинация в страната. Лекарските екипи и ваксините са осигурени от Столичното РЗИ и Столичната община, като пунктовете разполагат с всички видове ваксини.

Кампанията за откриване на имунизационни центрове в Paradise Center и Serdika Center е в продължение на усилията и инициативите от страна на търговските центрове в борбата с разпространението на коронавирус. В обектите се спазват строго всички установени международни стандарти за безопасност и се прилагат редица мерки за сигурност с доказана ефективност – задължително носене на маски, регулярна дезинфекция на общите части, засилена охрана, информационна кампания на място, маркировка за спазване на дистанция и много други.