fbpx Модерните детски центрове SmartyKids с двоен ръст за една година | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Модерните детски центрове SmartyKids с двоен ръст за една година

Модерните детски центрове SmartyKids с двоен ръст за една година

Един от най-съвременният развиващ детски център на територията на България SmartyKids вече присъства в 28 града с общо 49 центъра, отворени за по-малко от две години. Само за първия си рожден ден през ноември 2018 г. те са  22, а днес вече са с 27 повече. Това е повече от 100% пазарен ръст за по-малко от година.

Компанията успя да докаже, че бизнес моделът работи успешно и на печалба както в по-големите градове (с над 100 000 жители), така и в малките градове (под 10 000 души население) като Враца, Монтана, Гоце Делчев, Плевен, Асеновград, Карлово, Горна Оряховица, както и нови в Лясковец, Банско, Сандански. Вече център по ментална аритметика има във всяка област на страната. В момента брандът търси партньори за останалите населени места.

„Вече хората знаят кои сме и много по-лесно ни се доверяват – споделят от компанията - но тук идва и другият момент - времето. Тези, които инвестираха „рисково“ така да се каже, в началото, без да знаят реално потенциала, освен с примери от чужбина, имаха възможност да избират на практика в цялата страна. И да бъдат първите. Тази година имахме случаи, в които до последно не беше сигурно кой от потенциалните партньори пръв ще подпише договора. Някои са изпускали сделка с нас заради 1 ден забавяне, толкова желаещи сме имали за определени райони! Сега останаха малко места в страната, където няма център.“, споделят от фирмата.

Очакванията са до края на 2019 г. франчайзът да приключи с продажбите в страната и да се насочи изцяло към новите курсове и авторски методики. Единият курс вече е обявен – SmartyЧетене (курс по бързо четене с разбиране и развиване на паметта), а останалите все още се пазят в тайна.

В началото на 2019 екипът на SmartyKids Bulgaria стартира международно разширяване на бизнеса и през февруари брандът стъпи на румънски пазар. Към днешна дата в Румъния има 19 партньора със собствени центрове по ментална аритметика. В момента компанията проучва възможностите за откриване в нови страни в Европа. Всичко това се ръководи от представителството във Варна.

Успехът на SmartyKids и т.нар. „революция“ в частния образователен сектор се дължи на изключително модерната и иновативна ментална аритметика, система обучаваща и развиваща мозъка на децата. Екипът от преподаватели прави процеса на обучение толкова увлекателен, че детето напълно се отдава на играта.


Професионалистите от SmartyKids измерват и проследяват процеса на развитие на висшите психически функции при детето. Те не поставят всички деца под общ знаменател, затова за всеки малчуган се съставя индивидуален план на обучение. В основата е не състезанието с другите, а състезанието със себе си.

А най-доброто от себе си, децата имаха възможност да покажат на провелата се през пролетта на 2019г. първа SmartyKids олимпиадата по ментална аритметика. На нея се явиха над 300 деца от цяла България, което е много добър резултат според компанията.
 

Facebook коментари