fbpx Монитор за улеснение в офиса | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Монитор за улеснение в офиса

Новият 27-инчов монитор на Philips предлага брилянтна картина и широки зрителни ъгли при резолюция от 2560 x 1440 пиксела, което е особено важно при CAD-CAM, графични и рендеринг приложения, както и при показване в детайли на сложни електронни таблици и финансови данни.
Благодарение на MultiView, потребителите могат да се потопят в свят на свързаност като прикачат множество устройства и гледат сигналите от тях един до друг на екрана. За удобство в бизнеса дисплеят идва с уебкамера и микрофон за комуникация с клиенти и колеги. Заедно с HDMI конектора за универсална цифрова връзка, дисплеят предлага отличен набор от начини за свързване, включително високоскоростни USB 3.0 и DisplayPort - връзка от компютъра да монитора, която позволява дължина на кабела до 15 метра и обменя данни със скорост до 21.6 Gbps за постигане на ултра бързи изображения, като дава възможност за свързване на множество монитори в топология „звезда“.
Специалната стойка SmartErgoBase намалява умората на потребителя като позволява дисплеят да бъде свален почти до нивото на бюрото за постигане на удобни ъгли на наблюдение.