fbpx Moto Expo 2022 идва средата на април | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Moto Expo 2022 идва средата на април

Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), съвместно с утвърдения си дългогодишен партньор -  “Експо Тим” ООД отново организират мотоциклетното изложение - Moto Expo 2022. След кратко прекъсвани заради пандемията от COVID-19, сега мото шоу отново ще има и ще бъде отново в София от 15 до 19 април. Домакин на паради на най-новите мотоциклети ще бъде отново зала Асикс Арена (бивша зала Фестивална).

В него ще присъстват изложители, представляващи у нас всички големи световни производители на мотоциклети, АТV машини, скутери и мотопеди. Независимо дали са членове на ААП или не, кандидатите за участие са много. Те ще окупират общата изложбена площ в централната зала от 2200 кв. м. Там ще бъдат всички вносители на мотоциклети в България.

Централното и горно фоайе са с обща площ от общо 250 кв.м. Тя ще бъде заета от Фирми за мотоциклетни аксесоари, екипировка и оборудване. 

Само в основната зала ще има 14 основни изложители, но те ще представят машини от почти всички марки на големите световни производители. Така в зала Асикс Арена ще видим най-новите модели на APRILIA, ATX MOTO, BMW, BRIXTON, BRP: CAN-AM, CFMOTO, EVINRUDE, GAS GAS, HARLEY-DAVIDSON, HONDA, HUSQVARNA, INDIAN Motorcycle, KAWASAKI, KTM, LYNX, MOTO GUZZI, PEUGEOT, PIAGGIO, POLARIS, ROYAL ENFIELD, RIEJU, SUR-RON, SEA-DOO, SUZUKI, TRIUMPH, VESPA, YAMAHA и др. Повече от експонатите ще бъдат премиерни за България, тъй като бяха представени на най-големия мотосалон EICMA в Милано в началото на ноември 2021 г. Ще има изложени и изцяло електрически мотоциклети и скутери.

В двете фоайета, както споменахме, ще има щандове на много фирми, които се грижат за мотоциклета и ездача ме – екипировка, аксесоари, масла, резервни части и др. Това са известни марки и техните представители на българския пазар. Става дума за MOTOACCENT, VINGHEN, PANDORA, CRANK, CORONA PLEVEN, MIDLAND, MOTUL, AL-EKSPRES, ZEDMOTO, E-MOUNTAIN BIKE.

Moto Expo 2022 ще очаква мотоциклетистите и фенове на двуколесния транспорт. Мястото и датите са зала Асикс Арена от 15 до 19 април, а вратите ще са отворени от 10,00 до 19,30 часа.

За хора с увреждания входът е безплатен; Деца до 12 години с придружител - Безплатно. 

Цени Билети: На място: 12 лева /събота и неделя/; онлайн - 10 лв.