fbpx Мото-Пфое на пловдивски панаир | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Мото-Пфое на пловдивски панаир

Мото-Пфое на пловдивски панаир

Две премиери за страната и две премиери за град Пловдив ще украсяват изложбената площ на официалния вносител на Ford, Volvo, Jaguar и Range Rover – Мото-Пфое.
Премиера ще направи новият Focus. Освен с отличителната си спортна външност – връхна точка в еволюцията на кинетичния дизайн досега, Focus се характеризира и с достъпни технологии. Той предлага на клиентите високи стандарти за качество и майсторска изработка, впечатляваща икономичност и нови нива на динамика.
По време на пловдивския панаир Volvo ще покаже на своите фенове моделите C30, S60, XC60 и XC90.

Забележителна премиера на щанда на Мото-Пфое е изцяло новият Jaguar XF, който беше официално представен за първи път през май т.г. в Ню Йорк. С вдъхновение от флагмана XJ новата „котка” е с освежена „муцуна”. Предницата се отличава с нова броня, модифицирана радиаторна решетка и изменени биксенонови фарове, в които са вградени и дневни LED светлини. При интериора също се наблюдават редица новости.

Кулминацията сред премиерите на щанда на Мото-Пфое безспорно е новият Range Rover Evoque. Той е най-компактният, най-лекият и най-модерният автомобил, произвеждан някога от Range Rover. Компромис с лукса и динамиката, обаче, няма. Evoque е изящен, луксозен и също толкова специален, като всеки друг Range Rover. Той e със същата забележителна конструкция, характерна за марката и доказала се през годините. Нещо повече – този модел е истинска революция по отношение на дизайн и излъчване. Range Rover Evoque e предназначен за онези клиенти, които не са готови да пожертват традиционните 4х4 качества за сметка на впечатляващия и компактен дизайн. Визията на автомобила е родена от страстта на марката, но е различна, практична, привлекателна и вълнуваща, защото Range Rover никога не е произвеждал обикновени автомобили.

Facebook коментари