fbpx Мото-Пфое откри луксозен и модерен търговски център в Бургас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Мото-Пфое откри луксозен и модерен търговски център в Бургас

 

Точно една година след първа копка Мото-Пфое откри в Бургас най-новият си и модерен търговско-сервизен комплекс. Тази инвестиция, чиято стойност надвишана 5 млн. Евро, е поредната крачка от последователната корпоративна политика, насочена към интереса, професионалното обслужване и удобството на клиентите. Собствениците на автомобили Ford, Volvo и Land Rover ще имат бърз и лесен достъп до всички услуги в портфолиото на Мото-Пфое: продажба на леки и лекотоварни автомобили – нови и употребявани, бърза доставка на резервни части, качествено сервизно обслужване, застрахователни услуги и пакети, вкл. оценка и ликвидация на щети на място, оцека на автомобила и обратно изкупуване, рент а кар, дългосрочни наеми и фулсървиз. Комплексът се намира на 5-и км на главния път Бургас – София и разположен на изключителната площ от 15 000 м2. Разгърната застроена площ е 5056 м2.

„Отдавна имахме желание да създадем наш нов, по-голям и толкова модерен дом в Бургас. Времената са тежки и сложни за всички ни, и инвестициите са рядкост. Новият търговско-сервизен комплекс на Мото-Пфое в Бургас обаче е абсолютна необходимост за клиентите ни. Затова положихме всички усилия да им предоставим най-доброто, в най-кратък срок. Те го заслужават, още повече, че населяват най-добрия град за живеене в България. Вече имаме най-прекрасният автомобилен комплекс в страната”, сподели Филип Пфое, собственик на Мото-Пфое.

В деня на откриването бяха представени за първи път и новите Ford Transit и Ford Transit Connect. Специален гвоздей в програмата бе и премиерата на изцяло новия модел Ford Transit Courier, която всъщност е дебют за модела в цяла югоизточна Европа. Работният автомобил е отлично решение за малкия и средния бизнес.

Специално за откриването Бургас Мото-Пфое предоставя изключителни специални търговски условия, чувствително превъзхождащи обичайните промоционални оферти, само за жителите на града и региона, със срок на валидност до 15 юли т.г.

В дните на отворени врати на 17, 18, 24, 25, 31 май и 1 юни всички желаещи ще могат да тестват най-новите модели от Ford, Volvo и Land Rover, да направят безплатна проверка на техническото състояние на автомобилите си и да получат неангажираща оферта за отстраняване на евентуални повреди, както и да получат своята карта за лоялност, в случай че са клиенти на Ford Мото-Пфое през последните 4 години, с която им се гарантира постоянно намаление от 20% върху стойността на сервизните операции и вложения труд при всяка рутинна инспекция или нaлoжителен ремонт.