fbpx Музиката - посланик на мира | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Bedroom откри клубния сезон

Музиката - посланик на мира

Музиката може да бъде посланик на мира – с този слоган бе открит клубния сезон в столичния Bedroom club. В нощта на 11 септември изпълнители от различни музикални жанрове се събраха за да покажат, че въпреки различията всички можем да живеем с позитивна енергия и послания за търпимост. Мария Илиева, Есил Дюран, Поли Генова, Клавдия от Star Academy, Вяра Атова, Криста, рапърът Бобо, дойдоха на откриването на сезона в клуба. Българските звезди се обединиха зад посланието на Bedroom club – Music for peace, за да покажат, че артистите в малка България не са безразлични към онова, което се случва по света, както и че изпълнителите от различни поколения и музикални стилове могат да си подадат единни ръка и да загърбят творческите си различия, точно както хората от различни нации и религии са обединени от това, че са на първо място хора.

"Музиката трябва да носи послание за любов, мир, а не да внушава различия. Хората трябва да се забавляват и усмихват, а не да воюват помежду си. “ – казва певицата Мария Илиева.
“Ако всеки ден правим по нещо добро, можем да живеем в един по-красив свят. Така наистина ще избегнем напрежението и насилието", е мнението на Есил Дюран.
Сред гостите на партито Music for peace бяха младите актьори от филма Революция Z – Иван Тишев и Иван Иванов, мис България Ваня Пенева, професионалният танцьор Атанас Месечков, актрисата и модел Луиза Григорова, бившите мъже на Ирен Онтева - вечният плейбой Христо Сираков и италианецът Давид Бучолини.
Специален поздрав към присъстващите отправи с новата си песен младата r’n’b изпълнителка Donna, която изгря в първото издание на музикалния формат X Factor.

снимка: Станислав Савов, Disco.bg