fbpx Набират проекти за годишните награди за отговорен бизнес | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Набират проекти за годишните награди за отговорен бизнес

Набират проекти за годишните награди за отговорен бизнес

Български форум на бизнес лидерите (БФБЛ) даде официален старт за набиране на социално отговорни проекти. Категориите, в които ще се състезават компаниите са „Инвеститор в обществото”, „Инвеститор в околната среда”, „Инвеститор в човешкия капитал”, „Инвеститор в образованието” и „Маркетинг, свързан с кауза”. Предвижда се и специална награда за цялостна социално отговорна политика на малко и средно предприятие.

Крайният срок за подаване на кандидатури е 27-ми януари 2012 година, а призовете ще бъдат раздадени за девета поредна година от министрите на икономиката, социалната политика, екологията и образованието на тържествена церемония в края на февруари 2012 г.

От БФБЛ канят всички компании, които са реализирали социално отговорен проект в рамките на годината да изпратят своите номинации. Журито на Наградите на БФБЛ се състои от изтъкнати личности и утвърдени специалисти в различни области. Техният брой и разнообразието на професионалните им квалификации гарантират безпристрастна и обективна оценка на всеки номиниран проект.

Стремежът е добрите бизнес практики да служат като пример за бизнеса в България и корпоративната социална отговорност (КСО) да се превръща все повече в част от фирмената политика и бизнес стратегията на компаниите у нас.

За Годишните награди за отговорен бизнес могат да кандидатстват както компании, така и организации с идеална цел от цялата страна, независимо дали са членове на Форума или не. Номинационният формуляр и допълнителна информация за кандидатстването и процедурите по оценяване са достъпни на интернет страницата на БФБЛ www.bblf.bg. От Форума са готови да окажат пълно съдействие в изготвянето на документите за участие.