fbpx Над 130 компании предлагат работни позиции за младежи | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Над 130 компании предлагат работни позиции за младежи

Над 130 компании предлагат работни позиции за младежи

Петнадесетото издание на най-голямото младежко кариерно събитие в България „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ бе официално открито на 15 март 2016 г. в Национален дворец на културата, гр. София.

Както винаги, участието на студентите и младите специалисти в събитието е безплатно. Форумът ще протече в София два дни – 15 и 16 март от 10:00 ч, до 18:00 ч., в НДК, ет.5. Основната му цел е работодателите да се срещнат със своите потенциални служители, а студентите и младите специалисти да открият възможности за професионална реализация. През изминалите 14 години, „Национални дни на кариерата“ се доказа не само като най-мащабното кариерно събитие в страната, но и като място, от където са започнали много кариерни пътища. На много от щандовете днес, от страна на фирмите, стоят хора, намерили първата си работа или стаж на същия форум преди години.

Сред задачите на ежегодния кариерен форум е да представи по нов, интересен и лесен начин какви стъпки трябва да извърви всеки човек, за да изгради успешна кариера, да помогне на компаниите да се представят по най-добрия възможен начин и не на последно място, да намали младежката безработица. 

За първи път в рамките на „Национални дни на кариерата“ ще се провеждат и дискусионни панели, където представители на различни компании ще обсъдят заедно с посетителите актуални теми, свързани с пазара на труда и стартирането на кариера!  

Тази година, в събитието ще се включат над 175 компании в цялата страна, които ще представят свободните си стажантски и работни позиции в различни бизнес сектори.