Напълно новият Chevrolet Malibu готов за световна премиера

Напълно новият Malibu ще преодолее часовите зони и ще срещне многообразието от култури по света, когато Chevrolet представи модела едновременно на Автомобилното изложение в Шанхай и на страницата на марката във Facebook.

Chevrolet ще разкрие новия Malibu на живо, започвайки на 18 април в 20:30 ч Източно-американско лятно часово време (2:30 ч Централно европейско време на 19 април) на фейсбук страницата си. Потребителите ще бъдат насърчавани да задават въпроси по време на представянето в Twitter или на страницата на Chevrolet във Facebook. Членовете на екипа на Chevrolet ще бъдат на разположение по време на модерираната сесия за въпроси и отговори на живо следваща представянето в интернет.

Представянето в мрежата на 19 април съвпада по време с дебюта на новия Malibu на Автомобилното изложение в Шанхай. Новият Malibu ще бъде показан и на Международното автомобилно изложение в Ню Йорк, което ще отвори вратите си за посетители от 23 април до 1 май.

Malibu ще бъде оборудван с глобалната гама от високоефективни и мощни четирицилиндрови двигатели и шестстепенни трансмисии, които също имат принос за намаляване на разхода на гориво на автомобила. Той е конструиран така, че да съответства на вкусовете и нуждите на всички пазари по света.
Новият Malibu е глобален модел на Chevrolet от среден клас. Той ще се продава в почти 100 държави на шест континента и ще се произвежда на няколко места включително в Китай и в два завода в Съединените щати.

Malibu бе най-продаваният модел на Chevrolet и на GM като цяло в Съединените щати през 2010 година с реализирани почти 200,000 броя.

Моля коментирайте