fbpx Неделното матине в хангара с огромен успех | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Неделното матине в хангара с огромен успех

Неделното матине в хангара с огромен успех

В препълнения самолетен хангар на Lufthansa Technik на летище София пилоти, стюардеси, механици и служители на компанията от цял свят поднесоха на българската публика един необичаен и много емоционален симфоничен концерт. По време на неделното матине прозвучаха класически произведения на композитори като Дворжак и едно изненадващо съвместно изпълнение на симфоничния оркестър Lufthansa Orchestra заедно с певицата Белослава и JP3.

Сформиран през 2011 г, симфоничният оркестър на Lufthansa направи своя голям дебют в България пред над 700 души в пълния си състав от 55 музиканта. „За нас това е дълбоко емоционален момент и сме безкрайно щастливи, че имахме възможност да зарадваме българските любители на класическата музика,” коментира след концерта Андреа Хоер, артистичен директор на оркестъра. Певицата Белослава, която откри събитието с мини концерт, също сподели своя ентусиазъм от концерта „Музика в небето” и нетрадиционното за провеждането му място.

Непопулярният у нас формат неделно матине всъщност се оказа повече от привлекателен за посетителите на концерта, много от които коментираха, че биха били доволни, ако традицията продължи.

 

Facebook коментари