fbpx Нов хотел в столицата отвори официално врати | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Нов хотел в столицата отвори официално врати

Официално бе открит Novotel София, който е част от международната марка от среден клас, насочена както към бизнес клиенти, така и към туристи, с хотели, разположени в центъра на големите градове навсякъде по света, бизнес райони и туристически дестинации.

Софийският хотел предлага 178 стаи, включително 7 екзекютив стаи и 4 апартамента. Всички са с безплатен WiFi и високоскоростен интернет достъп; най-съвременни технологии за свързване; климатици с индивидуално управление; LED телевизори с плоски екрани и сателитна телевизия; минибар с приспособления за кафе и чай, както и сейф за личен компютър. Хотелът разполага с шест конферентни зали с капацитет до 280 гости, оборудвани съгласно най-съвременните технологични изисквания, като включва и иновативната концепция Eureka, предназначена за срещи в дух на креативност и нови идеи.

„София се променя всеки ден пред очите ни и за мен е истинско удоволствие да посрещна най-голямата световна верига хотели тук. Това е голямо признание за нашата столица и за постоянно развиващия се бизнес в България“, каза при откриването Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община.