fbpx Нов софтуер измерва най-точно ефективността на рекламата | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Нов софтуер измерва най-точно ефективността на рекламата

Експертите изчисляват, че системите за управление на съдържанието ще достигнат 35 милиона броя в кумулативен годишен ръст от 40% до 2017 година. Въпреки това, създаването, прилагането и управлението на ефективни дигитални маркетингови кампании в момента са отнемащи време и изискващи много ресурси предложения за маркетолозите и фирмите. Резултатът е лимитирани и локализирани маркетингови кампании, ефективно миниманизиращи обхвата и въздействието в голям мащаб.

Intel RCM предоставя прост интерфейс за специалистите по маркетинг, като им дава възможност да създават нови кампании и промоции за минути, да персонализират съдържанието незабавно и да контролират всеки екран поотделно в една сигурна и управляема среда. Intel RCM също позволява на маркетолозите да се създадат няколко зони в рамките на всяка дигитална табела, да се поддържат повечето формати, включително HD видео, Adobe Flash*, статични изображения и уеб съдържание, оптимизиране на ефекта от създаване на стройна, силно впечатляваща при множество точки преживяване за потребителя.

В комбинация с Intel® Audience Impression Metrics Suite (Intel ® AIM Suite), аналитична технология на анонимния зрител, Intel RCM предлага на търговците на дребно мощен инструмент за по-персонализирана, смислена и релевантна реклама. Тази възможност анонимно преброява броя на зрителите, по пол и възрастова група и време на задържане за всеки цифров знак, което позволява марките да приспособят рекламно съдържание въз основа на демографските показатели. Търговци на дребно могат да измерят ефективността на съдържание чрез измерване на продължителността на време, което зрителите прекарват в разглеждане на дисплеи и кои реклами са привлекли вниманието на минувачите.