fbpx Нова кожа с биоцелулоза | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Нова кожа с биоцелулоза

TERRA SPA препоръчва

Нова кожа с биоцелулоза

етикети

Едва ли някоя дама не желае да е красива? Да има кожа и визия като на 16 годишно момиче? От огромно значение за постигане на реален ефект, е правилната грижа и хигиена на кожата. Ето и някои правила, които трябва да се спазват:

1. Кожата трябва да се почиства редовно два пъти дневно. Сутрин и вечер правете масаж с леки кръгови движения. Достатъчни са 3-5 минути, които осигуряват прилив на кръв по повърхността на кожата и в дълбочина, което подобрява нейното хранене и придава прекрасен тен.

2. Техниката за поставяне на крем заслужава особено внимание. За да не се стига до излишно разтягане на кожата, трябва да се нанася с леки пулсиращи движения. Преди да се постави върху кожата, кремът трябва да се разтрие леко между пръстите на ръцете. След това гримът ще бъде много по-дълго време фиксиран, кожата сияйна.

И тъй като сега времето е много студено, препоръчвам интензивно подхранване. Маските са задължителна част от домашната грижа. Два пъти седмично, най-добре е да са препоръчани от козметик-терапевт според типа кожа. И задължително, за любителите на ски, не забравяйте да използвате защита от ултравиолетовите лъчи.

Новото, което ще ви предложим в TERRA SPA са домашни кремове, приготвени строго индивидуално според типа кожа. Най-ценното е, че са абсолютно натурален продукт с необходимия сертификат за това.

Ето и една идея за приготвяне на подхранваща маска в домашни условия: залейте с вода 1 супена лъжица ленено семе и оставете настрани за 10-15 минути. Сложете на тих огън и разбърквайте до получаване на не много гъста кашa. Нанесете топлата смес върху шията и лицето, като лекичко я втривате в кожата. След 20 минути отстранете с помощта на топъл чай и наплискайте лицето си с мляко. Тази маска обогатява сухата и раздразнена кожа с хранителни вещества и я прави гладка и еластична.

За всяка жена, която търси не само видима промяна, но и истински продукти, които доставят наслада на сетивата е ритуалът „Ексепсион Ултим“ или „Изключителна грижа“, който предлагаме в нашия център. Той съчетава алхимията на ценни морски активни съставки и уникални мануални техники на масаж. Екслузивният дермостимулиращ масаж на Thalgo е истински мануален лифтинг за изглаждане на бръчките и ремоделиране на лицевия овал. Дермостимулиращият масаж в съчетание с регенериращите свойства на патентования комплекс Age Reverse е истински „фитнес“ за мускулите на лицето и шията. Още след първата процедура лицето е видимо лифтирано, овалът е по-фин, бръчките са видимо изгладени. След този интензивен масаж следват 20 минути на дълбока релаксация посредством релаксиращите мануални техники в съчетание с невероятен топящ се крем, който допълва подмладяващото действие на серума.

Ключовият момент от луксозния ритуал Ексепсион Ултим е маската от биоцелулоза, известна с несравнимите си регенериращи и хидратиращи свойства. Тя обгръща кожата като създава ефект „втора кожа“ и я насища с висока концентрация на комплекса Age Reverse и молекули хиалуронова киселина. Биоцелулозната маска има свойството да задържа 200 пъти теглото си в активни съставки, което я прави истински „извор на младостта“ за кожата. Само след 90 минути ще забележите видима промяна във вида на лицето си – тенът е равномерен и блестящ, кожата е стегната и тонизирана, фините бръчици са изчезнали, а по-дълбоките са видимо изгладени, очите са лифтирани, а кожата е изключително мека, добре хидратирана и с невероятна еластичност и тонус.

И това не е поредният рекламен ход – дори и най-скептичните към козметичните терапии остават изключително изненадани след крайния резултат. Заповядайте да се убедите и вие!

http://www.terraspa.bg/

Facebook коментари